• Hét Yessgevoel staat voor intens en diep werk. Dit kan alleen in een veilige omgeving waar een ieder zich voldoende gehoord en gezien voelt.


  Met mijn kalme vastberadenheid, intensiteit, geduld en vertrouwen breng ik nieuwe inzichten. Met invloeden vanuit de systeemtherapie, opstellingen. lichaamswerk en het sjamanisme (i.s.m. Marleen Groeneveld) zorgen Yessgevoel programma's  en organisatietrajecten voor 'lucht en ruimte' in diepgewortelde vraagstukken.


  Ik beweeg naar daar waar het moeilijk en spannend wordt.  Speels, nuchter, praktisch en een tikkeltje spiritueel. Geen quick fix of gelikte werkmodellen, maar daar naar de kern waar het in de oorsprong en essentie over gaat. 

   

  Jessica is moeder van Djim Oosterbroek (JO-11) en vrouw van Stefan Oosterbroek.

  Ze is ervaren als behandelaar in de specialistische (s)GGZ.  Zij werkt vanuit haar eigen praktijk in Twello met groepen op persoonlijke thema’s. Ook coacht zij organisaties op systemische vraagstukken, zoals onze eigen gemeente Voorst en geeft zij training aan de school voor Politieleiderschap in Warnsveld. Zij combineert de cognitieve therapie met een holistische kijk op persoonlijke vraagstukken, ziekte- en gezondheid, trauma en stress. Ze heeft zich laten scholen in de systeemtherapie, (familie)opstellingen, lichaam- en ademwerk.

   

  10 sessies voor leden van Activia (OP = OP)

  Voor de bevordering van de gezondheid van de leden van Activia wil ik jaarlijks graag 10 sessies vrijgeven. Ik kan me voorstellen dat het kwetsbaar voelt om met bekenden een sessie te ondergaan en daarom wil ik mensen graag een vrije keuze geven in het bestaande aanbod.


  Leden kunnen kiezen uit gratis deelname:

  - Vraag inbrengen bij een (familie)opstellingenavond (ter waarde van 125 euro)

  - Ademwerk en traumarelease sessie in de groep (ter waarde van 111 euro)

  - Rite of the Womb, sjamanistisch helingsritueel voor vrouwen in de groep (ter waarde van 111 euro)

  - Deelname aan een hét experiment, een dagprogramma waarin vrij met vraagstukken gewerkt wordt (ter waarde van 90 euro)

   

  Bij interesse kan je kijken op de website www.yessgevoel.nl voor meer info.

  Aanmelden kan via het contactformulier.

  Vragen mogen altijd per app gesteld worden: 06 20833346