WEDSTRIJDVERSLAGEN

Activia 2 - Victoria Boys 2 (3-3)

Met het hoofd al in de kantine, alsnog puntverlies

Activia 2-Victoria Boys 2 3-3 (1-2).

Als een voetbalhelft tot de 40ste minuut zou duren, dan had Activia 2 deze wedstrijd met 3-1 gewonnen. Ik hoor u denken lezer, maar dit is het juist verslaggever, dat is niet zo. En daarom was de uitslag dan ook 3-3 tegen Victoria Boys, op zondag 2 december. In 44ste minuut en in de 89ste minuut scoorde de ploeg uit Apeldoorn. De ene keer zat Activia al met het intellect bij de thee, de tweede keer met de harses bij het bier. En onderwijl prikten de mannen uit Dufstad raak. Zo namen de voetballers langs de stromende rivier de IJssel toch nog een punt mee naar het dode kanaal in Apeldoorn.

Twee middenvelders stapten bij de late gelijkmaker blind door, waardoor Victoria Boys gemakkelijk in de zestien kon komen. Wat vooral moet steken is dat het allang 4-2, 5-2 of 6-2 had kunnen staan. De kansen in de tweede helft waren niet op een hand te tellen.

In de kleedkamer werd lang gesproken over een nederlaag. Totdat spelers doorhadden dat een gelijkspel nog altijd een punt betekent. Het was een troostprijs die niemand wilde uitpakken.

Epe 1 - Activia 1 (5-2)

Activia 2 - Victoria Boys 2 (3-3)

Activia 1 - Turkse Kracht 1 (1-1)

SV Vaassen 1 - Activia 1 (6-1)