• Vriendenloterij


 • Vanaf 2016 heeft v.v. Activia zich verbonden aan de Vriendenloterij. De Vriendenloterij ondersteunt diverse goede doelen en biedt de mogelijkheid naast bekende grote nationale doelen (o.a. Spieren voor spieren, KWF, Diabetesfonds, Longfonds) ook lokale verenigingen te ondersteunen.

  V.v. Activia hecht er waarde aan dat onze trainers, leiders en begeleiding een uniforme en representatieve uitstraling hebben. Wij hebben het hierbij behorende kledingplan dus ook geformuleerd als doel van het meespelen met de Vriendenloterij.

  Na de succesvolle belactie "Leden bellen leden" in april zijn veel mensen gaan meespelen of hebben het bestedingsdoel van hun bestaande deelname gewijzigd in v.v. Activia.

  Ook u kunt meespelen, aanmelding gaat eenvoudig via de onderstaande link

  https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=10774

  v.v. Activia is automatisch als uw goede doel geselecteerd. Uw mobiele nummer wordt uw lotnummer

  Wat kost een lot?

  Een lot kost € 13,75 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. De Jackpotbonus is geen onderdeel van de 13e en 14e trekking. De loten in de 13e en 14e trekking kosten dan ook € 13,25.

  Doordat v.v. Activia zich als goed doel heeft verbonden aan de Vriendenloterij vloeit de helft van de lotprijs rechtstreeks in onze clubkas. Met uw lot(en) maakt u daarnaast elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

  Heeft u vragen over deze actie of wenst u ondersteuning bij uw aanmelding? Neem contact op via commercie@vvactivia.nl