• Op maandag 22 april 2024 organiseert Voorst Actief de humoristische theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens.’ Deze voorstelling is bedoeld voor alle sportverenigingen uit de gemeente Voorst. De kern van deze voorstelling ligt in het bevorderen van een positief sportklimaat binnen de sportvereniging. Hoe kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen, minder snel afhaken en hoe we incidenten kunnen minimaliseren, zodat iedereen binnen de club meer plezier beleeft. Deze voorstelling is geschikt voor trainers, coaches, bestuursleden, commissieleden en ouders.

   

  ‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

   

  Praktische informatie

  • Datum: maandag 22 april 2024
  • Tijd: 19:30 uur tot 21:00 uur
  • Locatie: Clubgebouw SV CCW’16 (Molenallee 53)
  • Toegang Gratis
  • Aanmelden: Verplicht via www.positiefcoachen.nl/voorst

   

  Het verhaal

  Maarten wil als vader (en als coach van zijn zoon bij de sportclub) natuurlijk graag dat het goed gaat met zijn kind. Zoals rond school en in de sport.

  Als een wetenschapper onderzoek doet bij zijn sportclub, ontdekt die iets opmerkelijks. We doen met z’n allen – onbewust en onbedoeld – dingen waardoor het juist slechter gaat!

  Maarten gaat het daarom anders doen. Hij neemt het zelfs mee naar zijn werk. En dan valt het kwartje pas echt.

  Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal