• Salland Clubactie


 • Scoren met de Salland Clubactie!

  Én scoor zelf die extra korting op uw zorgpremie

  De premies van Salland Zorgverzekeringen zijn bekend. En die blijft gelijk, zowel voor de basisverzekering als de aanvullende en tandverzekeringen. Daarnaast introduceren ze ook nog eens twee interessante extra’s voor sporters. Dat is goed nieuws. Het scoren voor onze club is dan ook begonnen. Sluit u zich ook aan bij Salland, dan krijgen wij als club geld voor in de clubkas.

  Aantrekkelijke korting op de zorgpremie

  Via Activia:

  • Sluit u een goede zorgverzekering op maat af;
  • Krijgt u 7% korting op de basisverzekering, aanvullende en tandartsverzekeringen. Zo heeft u al een zorgverzekering vanaf €105,04 per maand;
  • Profiteert u niet alleen zelf van de korting, maar ook alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Kinderen tot 18 jaar maken gratis gebruik van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders;
  • Scoort de club een mooi bedrag voor de clubkas, waar ze mooie dingen van kan doen.

   


  Twee nieuwe producten, speciaal voor sporters

  Fysio meenemen naar 2018
  Veel sporters die bij Salland Zorgverzekeringen verzekerd zijn, sluiten een aanvullende verzekering af voor fysiotherapie. Het kan gebeuren dat u in een jaar helemaal geen fysiotherapie gebruikt. Dat is toch zonde? Dat vindt Salland dus ook! Daarom kunt u bij hen vanaf 2017 "sparen" voor extra fysio- en oefentherapiebehandelingen.

  Extra dekking voor mondzorg bij een ongeval; gratis
  In 2017 heeft u recht op vergoeding van mondzorg als gevolg van een ongeval. Deze dekking krijgt u naast uw bestaande tandartsverzekering. En u hoeft er niets extra's voor te betalen.

  Informatie en voorwaarden; www.salland.nl/nieuwin2017

  Overstappen is heel gemakkelijk. Salland Zorgverzekeringen zegt uw huidige zorgverzekering op. Sluit u direct aan en stap over via www.salland.nl/activia!