INLOGGENWEDSTRIJDVERSLAGEN


Albatross - Activia (2-0)

Onnodige nederlaag voor Activia bij Albatross

De derde competitiewedstrijd van het seizoen leverde ook de derde nederlaag op. Het spel van de roodwitten laat wel een stijgende lijn zien en gezien het aantal kansen dat werd gecreëerd was er vanmiddag ook absoluut een veel beter resultaat mogelijk geweest. Daarvoor moet er echter wel af en toe een bal tegen de touwen worden gewerkt bij de tegenstander en als je dat verzuimt te doen loop je uiteindelijk altijd achter de feiten aan.

De eerste helft speelde Activia heel behoorlijk. Het gaf zelf één grote kans weg (goede redding van Edwin) maar had zelf veel meer mogelijkheden op de openingstreffer. Een schot van Guus werd nipt over getikt; Jarle miste van dichtbij maar de grootste kans was voor Bart die een zekere treffer op de schoen had maar tegen de doelman aan schoot. Jay-Jay speelde een prima wedstrijd als diepste spits maar dan vooral als aanspeelpunt en spelverdeler vanuit de spits. Hij is echter niet de goalgetter in de 16 maar de beide mannen die normaal gesproken voor Activia het makkelijkst tot scoren komen (Mikkers en Hameka) zaten beide geblesseerd op de bank.

In de tweede helft kreeg Activia al snel de domper van een tegengoal om de oren. Albatross had nog niet veel bijzonders laten zien maar kwamen via een onschuldig ogend schot dat via de voet van Luuk dermate van richting werd veranderd dat Edwin kansloos was toch op voorsprong.

Bekomen van die schrik probeerde Activia later de draad weer op te pakken maar het bleek niet de dag voor de ploeg van Schuurman te zijn. Waar aan de ene kant een door Edwin weg gestompte bal precies verkeerd terecht kwam waarbij de rebound werd binnen geschoten werden aan de andere kant ballen van de lijn (of zelfs er over heen bij de kopbal van Niels?) gehaald en lukte het allemaal net niet.

Zo werd het toch wel weer een frustrerende middag op een nagenoeg lege en daardoor sfeerloze accommodatie.

Volgende week de tweede stadsderby op de Schoapenweide; dan komt Turkse Kracht op bezoek.


Activia - Turkse Kracht (4-3)

Albatross - Activia (2-0)

Activia - Colmschate '33 (1-3)

Warnsveldse Boys - Activia (6-0)

Diepenveen 1 - Activia 1 (2-0)

Activia 1 - Spcl. Brummen 1 (1-0)

SV Vaassen 1 - Activia 1 (3-3)

Turkse Kracht 1 - Activia 1 (0-4)

Activia 1 - KCVO 1 (1-3)

Warnsveldse Boys 1 - Activia 1 (6-1)