INLOGGEN


NIEUWS


GEPUBLICEERD OP ZONDAG 12 JUNI 2022

Activia - Raalte

Na een lang seizoen waarin al vrij snel duidelijk werd dat Activia bij de onderste ploegen in 3D ging horen werd de eerste wedstrijd van de nacompetitie tegen degradatie gespeeld. Tegenstander was 4e klasser Raalte.

Misschien lag het aan het feit dat Activia nu eens als favoriet aan de wedstrijd begon (dat hadden we niet vaak dit seizoen…) maar de ploeg begon onwennig en liet het initiatief aan de tegenstander. Nu was ik niet bij de wedstrijdbespreking maar ik kan mij niet voorstellen dat dit de opdracht van de trainer was….

De eerste kansen waren echter dus voor de tegenstander en na een waarschuwingsschot tegen de paal volgde in de 12e minuut van ongeveer dezelfde plek een schot dat wel doel trof. Activia op achterstand dus. Dit had de ploeg misschien wel nodig om in de wedstrijd te komen want langzaam aan kwam er meer overtuiging in het spel, werden meer duels gewonnen en werden zwakke plekken bij de tegenstander bloot gelegd. Dit resulteerde eerst in een grote kans voor Siebe (goed op dreef de laatste weken!) en even later in de gelijkmaker van de voet van Bart die na een corner de bal listig over de doelman heen lepelde. Niet lang hierna kwam Activia zelfs op voorsprong toen dezelfde Bart een treuzeling in de opbouw van de Raalter defensie afstrafte.

Die 2 – 1was de ruststand en toen krachtpatser Niels kort na rust de 3 – 1 van dicht bij binnen schoof leek de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Raalte deed pogingen om terug te komen maar dwong niet veel meer af. Activia vond het wel best met het oog op de wedstrijden die nog volgen en zo werd de wedstrijd uitgespeeld. De eerste horde was genomen!


22/09
Grote Clubactie 2022

15/09
Klaverjassen begint weer!

07/09
Seizoensopening

06/09
Rabo ClubSupport

02/09
Aan in het donker!

30/08
Saxion - info festival

29/08
Vertraging nieuw tenue

12/08
Voorbereiding 1e Elftal

12/07
v.v. Activia contracteert Dick Roeterd voor VR1 van Activia

07/07
Activia 1 speelt komend seizoen in de 4e Klasse FWELKOM BIJ VV ACTIVIA
Sportcomplex "De Schoapenweide"
Vermeersweg 12
7391 JK Twello
Tel.: 0571 - 271308TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club
meer inkomsten
ACTIVI(A)TEITEN
SAMENWERKING FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie de Worp
Bel voor een afspraak 0570-619980
of klik hier voor extra informatie.
ACTIVIA WEBSHOP