nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP ZONDAG 24 APRIL 2022

v.v. Activia viert groots 90-jarig jubileum

v.v. Activia heeft afgelopen vrijdag, bijna 1 jaar na dato, op grootse wijze alsnog het 90-jarig jubileum gevierd. Het door Corona uitgestelde feestje begon in de vooravond met de Algemene Ledenvergadering en werd voortgezet met een knallend feest tot in de kleine uurtjes.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd aftredend bestuurslid Richard Oosterwegel benoemd tot erelid en ontving naast de clubpenning ook een gouden KNVB speld uit handen van Bernard de Vries, ambassadeur van de KNVB, die ook voor de club Activia een prachtig cadeau in petto had.

Dat de leden een feestje op hun club nodig gemist hadden, werd al snel duidelijk. In het prachtig versierde clubhuis zette de ‘rebelse pretletter’ en columnist Renske Kruitbosch de jubilarissen op eigenwijze in het zonnetje en gingen aansluitend de voetjes van de vloer. Al snel werd duidelijk dat v.v. Activia de Coronaperiode goed had doorstaan en bruist als nooit tevoren.

Foto's staan ook online.

v.v. Activia viert groots 90-jarig jubileum

v.v. Activia en Nachtparlement slaan handen ineen

Activia verlengt met Patrick Vader

Sixday gaat NIET door

v.v. Activia contracteert ‘oude bekende’ Bert Grootoonk

Activia kantine is stemlokaal!

Contractverlenging

Winst en verlies voor hoofdmacht Activia

Is er nog voetbal na de dickpic?

De voetbalcompetities worden hervat!