nieuwsfoto GEPUBLICEERD OP DINSDAG 19 APRIL 2022

v.v. Activia en Nachtparlement slaan handen ineen

Damesvoetbal is een belangrijk onderdeel bij v.v. Activia. Zowel op de vrijdagavond in de 7-7 competitie, als op de zondagen speelt het Damesteam van v.v. Activia al jarenlang haar wedstrijden. En niet onverdienstelijk! Op dit moment bezetten ze een 4e plaats in de 4e klasse, met uitzicht op een hogere klassering.

Voetballen kan niet zonder de bijdrage van sponsoren en we zijn er blij dat we voor de aankomende seizoenen een samenwerking zijn aan kunnen gaan met “Nachtparlement”. Deze organisatie staat in Deventer e.o. bekend om haar techno events in o.a. het Burgerweesthuis. Daarnaast hebben zij een eigen merchandise lijn. Nieuwsgierig? Kijk dan op https://nachtparlement.nl/

Uiteraard zal bij aanvang van het nieuwe seizoen 2022 / 2023 de samenwerking verder in het zonnetje worden gezet met een fotosessie. Nachtparlement zal in ieder geval voor de aankomende 3 seizoenen op het shirt van ons Damesteam prijken!

v.v. Activia viert groots 90-jarig jubileum

v.v. Activia en Nachtparlement slaan handen ineen

Activia verlengt met Patrick Vader

Sixday gaat NIET door

v.v. Activia contracteert ‘oude bekende’ Bert Grootoonk

Activia kantine is stemlokaal!

Contractverlenging

Winst en verlies voor hoofdmacht Activia

Is er nog voetbal na de dickpic?

De voetbalcompetities worden hervat!