INLOGGEN


NIEUWS


GEPUBLICEERD OP MAANDAG 7 MAART 2022

Winst en verlies voor hoofdmacht Activia

Donderdagavond 3 maart mochten de mannen van trainer van Dellen dan eindelijk weer de wei in voor een echte wedstrijd. De eerste na 28 november….

Activia leek de opgekropte energie er in 1 uit te willen gooien want het speelde een overtuigende wedstrijd tegen het hooggeplaatste WWNA. Na een weifelend eerste kwartier werden de remmen los gegooid en werd de tegenstander een moeilijke avond bezorgd. De gasten lieten zich vooral gaan in frustratie over de omstandigheden (hard wordend natuurgrasveld waardoor de bal niet altijd deed wat je verwachtte, de scheidsrechter, het stevig spelende Activia en wat al niet meer.) Ze lieten zich hierdoor de kaas duidelijk van het brood eten en Activia profiteerde hier gretig van. Door doelpunten van de eindelijk fitte Niels Achtereekte voor de rust en Michiel Mikkers (strafschop) en de ingevallen Siebe Koers na de thee werd er uiteindelijk een 3 – 0 uitslag genoteerd. Een welkome opsteker waardoor aansluiting met andere laag geklasseerde ploegen een feit werd.

Drie dagen later werd opnieuw thuis gespeeld, nu op zondagmiddag dus op het hoofdveld. Tegenstander was Warnsveldse Boys; een ploeg waartegen wij het vaak lastig hebben. Vandaag was geen uitzondering; en toch was de uiteindelijke 0 – 2 nederlaag niet nodig geweest. De tegenstander had meer de bal en ook meer overleg in het spel. Kansen creëren lukte echter maar mondjesmaat en invaller-doelman Edwin Zeegers werd zelden getest. Na een 0 – 0 ruststand groeide het gevoel dat de eerste goal beslissend zou worden. Ondanks enkele aardige kansen voor Activia viel die toch achter Zeegers toen een verre voorzet bij de tweede paal werd terug gekopt waar een aanvaller over het hoofd was gezien door de defensie. In het laatste kwartier toog Activia moedig ten aanval en waren er ook kansen op de gelijkmaker (de grootste voor Niels die een kopbal niet tussen de palen kreeg). Het zat echter deze keer niet mee en de gasten uit Warnsveld schoten in de laatste minuut via een strafschop de 0 – 2 eindstand op het bord.

Jammer mannen. Met de energie en teamgeest zit het wel goed. Blijven knokken voor de resultaten!


24/04
v.v. Activia viert groots 90-jarig jubileum

19/04
v.v. Activia en Nachtparlement slaan handen ineen

13/04
Activia verlengt met Patrick Vader

13/04
Sixday gaat NIET door

13/04
v.v. Activia contracteert ‘oude bekende’ Bert Grootoonk

11/03
Activia kantine is stemlokaal!

09/03
Contractverlenging

07/03
Winst en verlies voor hoofdmacht Activia

16/02
Is er nog voetbal na de dickpic?

28/01
De voetbalcompetities worden hervat!WELKOM BIJ VV ACTIVIA
Sportcomplex "De Schoapenweide"
Vermeersweg 12
7391 JK Twello
Tel.: 0571 - 271308TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club
meer inkomsten
ACTIVI(A)TEITEN
SAMENWERKING FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie de Worp
Bel voor een afspraak 0570-619980
of klik hier voor extra informatie.
ACTIVIA WEBSHOP