GEPUBLICEERD OP WOENSDAG 16 FEBRUARI 2022

Is er nog voetbal na de dickpic?

De KNVB directeur voor het amateurvoetbal schrijft met regelmaat een column over zaken die hem en/of "ons voetbal" raken. Soms lezenswaardig; soms ver van de werkelijkheid maar soms ook "raak". Deze week verscheen een column van zijn hand die we graag met onze leden delen.

Iedereen wil graag op een normale manier behandeld worden. Toch gebeurt het wel eens, dat dingen niet gaan, zoals jij dat graag wilt. v.v. Activia wil een veilige, sociale en plezierige sportvereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar de leden met plezier hun sport beleven.

Helaas kunnen ongewenste omgangsvormen overal voorkomen en dus ook binnen v.v. Activia. We doen er alles aan dit zoveel mogelijk te voorkomen maar één van de stappen die wij hebben genomen is het aanstellen van vertrouwenscontactpersonen.

Deze vertrouwenscontactpersonen helpen ons om een veilige sportomgeving te creëren.

Zit je ergens mee? Stuur dan een e-mail naar vcp@vvactivia.nl met het verzoek contact op te nemen en je telefoonnummer.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Zie hier voor meer info

bestuur v.v. Activia

v.v. Activia viert groots 90-jarig jubileum

v.v. Activia en Nachtparlement slaan handen ineen

Activia verlengt met Patrick Vader

Sixday gaat NIET door

v.v. Activia contracteert ‘oude bekende’ Bert Grootoonk

Activia kantine is stemlokaal!

Contractverlenging

Winst en verlies voor hoofdmacht Activia

Is er nog voetbal na de dickpic?

De voetbalcompetities worden hervat!