GEPUBLICEERD OP ZONDAG 16 JANUARI 2022

We mogen weer voetballen!

Beste leden, ouders van jeugdleden, kader en vrijwilligers,

Zoals jullie ongetwijfeld al gehoord en gelezen hebben, mag er weer getraind worden. Maar voorlopig nog geen wedstrijden tegen andere verenigingen, dus alleen trainingen en onderlinge wedstrijden.

Trainen mag onder een aantal voorwaarden, waarbij in de praktijk het gebruik van kleedkamer en douches heel lastig is.

Buiten sporten is voor alle leeftijden en op alle momenten toegestaan; voor alle binnen faciliteiten op de buitensportaccommodaties geldt voor mensen vanaf 18 jaar een CTB-plicht (coronacheck). Dat is dus de toegang tot de kleedkamers. De teams regelen de CTB in overleg met de trainers. Iedereen vanaf 13 jaar draagt binnen een mondkapje, maar deze mag natuurlijk af tijdens het sporten. Kleedkamers, toiletten en douches mogen open. Vanaf 13 jaar is ook hier het dragen van een mondkapje dus verplicht en vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand in de kleedkamers.

Dat is in de praktijk natuurlijk erg lastig.  Ons advies is daarom: beperk het gebruik van kleedkamer en douches. Je kunt er voor kiezen om thuis al om te kleden en ook om thuis te douchen.

Publiek is niet toegestaan. Wel mogen leiders en betrokken kader langs de lijn aanwezig zijn.

De kantine en terras blijft vooralsnog gesloten. Hopelijk mag de kantine bij de volgende versoepelingen wel weer open. Nu is het nog zo dat we iedereen vragen om direct na het sporten de accommodatie te verlaten.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat we weer mogen sporten! Veel plezier daarbij. Hopelijk kunnen we dan ook binnenkort weer starten met de competitie en met publiek langs de lijn.

Blijf gezond en houd je aan de regels. Voor vragen en suggesties kun je altijd terecht bij de bestuursleden.

Met sportieve groet

Bestuur v.v. Activia

v.v. Activia viert groots 90-jarig jubileum

v.v. Activia en Nachtparlement slaan handen ineen

Activia verlengt met Patrick Vader

Sixday gaat NIET door

v.v. Activia contracteert ‘oude bekende’ Bert Grootoonk

Activia kantine is stemlokaal!

Contractverlenging

Winst en verlies voor hoofdmacht Activia

Is er nog voetbal na de dickpic?

De voetbalcompetities worden hervat!