GEPUBLICEERD OP VRIJDAG 24 DECEMBER 2021

Fijne Feestdagen!

Het bestuur van v.v. Activia wil al haar leden, vrijwilligers, sponsoren en volgers graag fijne Kerstdagen wensen en een heel goede start van 2022.

Alle vrijwilligers hebben deze dagen een attentie gekregen van de club. Toen wij als bestuursleden dit rondje door de regio maakten werden we blij van de reacties die we op dit initiatief kregen. En dat doet ons dan ook meteen beseffen dat we elkaar missen! We missen het ongedwongen voetballen, en het kijken naar voetballen. En we missen vooral ook het sociale gebeuren rondom het veld en in de kantine. Er is helaas nog niet direct uitzicht op betere tijden. Er zal weer geen nieuwjaarsreceptie komen. De ALV is maar weer even uitgesteld want online... het kan wel maar eigenlijk willen we dat niet!

We kunnen niets anders dan tegen elkaar en tegen iedereen zeggen: hou vol; het wordt weer beter!
En verder: pas op elkaar (maar op afstand..) ; blijf gezond en tot hopelijk gauw!

Fijne dagen gewenst.

Het bestuur.

De voetbalcompetities worden hervat!

We mogen weer voetballen!

Jongeren O18 mogen weer trainen 's avonds

Fijne Feestdagen!