GEPUBLICEERD OP DINSDAG 30 NOVEMBER 2021

Voetballen als het kan!

Naar aanleiding van de meest recente maatregelen rondom Covid '19 en de reactie hierop van de KNVB (zoals vanochtend via dit kanaal gemeld) heeft het bestuur van Activia overleg gevoerd.

Activia is een voetbalvereniging en wij blijven het spelen van wedstrijden stimuleren en faciliteren zolang dit binnen de regels past. Sporten is gezond en ook het sociale aspect is wat ons betreft van wezenlijk belang.

Als teams in categorie B een wedstrijd op het programma hebben staan (of als een categorie A team een inhaalwedstrijd heeft) dan nodigen wij de trainers en leiders van dat team van harte uit om te trachten het team de wei in te krijgen; al dan niet in overleg met of met aanvulling vanuit een ander team. Net als anders.
Lukt dit niet vanwege een tekort aan spelers (om welke reden ook) of vindt een team dit niet verantwoord doordat men niet heeft kunnen trainen dan kunnen wedstrijden worden afgelast. In dat geval graag tijdig, maar voor aankomend weekend uiterlijk donderdag 10.00 uur (!) een bericht aan bestuurslid voetbalzaken Rick Otten.

Voorlopige Indeling Jeugd - seizoen 2022 - 2023

Activia verliest finale en degradeert

Klarenbeek - Activia

Finale Nacompetitie