GEPUBLICEERD OP MAANDAG 29 NOVEMBER 2021

Competities amateurvoetbal deels stilgelegd

Afgelopen vrijdag hebben we gehoord dat de maatregelen in het kader van Covid '19 verder zijn aangescherpt.

Vanaf zondag 28 november moeten alle sportaccommodaties elke dag vanaf 17.00 uur gesloten zijn. Dat betekent dat er niet getraind kan worden na 17.00 uur en ook dat vergaderingen en bijeenkomsten op het complex niet zijn toegestaan. Deze maatregelen van het kabinet gelden voor tenminste drie weken dus tot 19 december.

De KNVB heeft maandag 29 november gereageerd door in ieder geval voor komend weekend de competitie in categorie A stil te leggen (m.u.v. een enkele inhaalwedstrijd die "op vrijwillige basis" door mag gaan). Bij Activia spelen alleen de mannen van zondag 1 en 2 in categorie A. De overige senioren, dames en alle jeugd spelen categorie B.
De wedstrijden in categorie B blijven vooralsnog wel in het programma. Voor deze categorie wordt het niet trainen als iets minder bezwaarlijk ingeschat maar de bond geeft hier wel bij aan dat als teams niet willen of kunnen spelen dat hier soepel mee zal worden omgegaan.
Verder heeft de KNVB er bij de 2e kamer partijen op aangedrongen om de maatregel rondom het niet sporten na 17.00 te heroverwegen (dinsdag is er een kamerdebat).

Het bestuur van Activia vergadert vanavond online over de nieuwe situatie.

De voetbalcompetities worden hervat!

We mogen weer voetballen!

Jongeren O18 mogen weer trainen 's avonds

Fijne Feestdagen!