GEPUBLICEERD OP WOENSDAG 20 OKTOBER 2021

Corona update

De corona besmettingscijfers gaan helaas weer de verkeerde kant op; en bovendien komt er slechter weer aan waardoor we met zijn allen weer meer naar binnen willen. Dat kan; en mag; maar wel met restricties. Deze zijn door de overheid bepaald en wij vinden, zoals steeds, dat we hierin onze verantwoordelijkheid moeten nemen.

Het bestuur van Activia meldt daarom het volgende:

- het doordeweekse beleid blijft zoals het is. Dus de leider van een team (of diens vervanger) checkt de QR codes van de aanwezige teamleden en geeft dit door aan de barvrijwilliger. Dit moet wel elke avond opnieuw gebeuren omdat het groene vinkje niets zegt over gevaccineerd zijn; het kan ook een "incidenteel vinkje zijn" n.a.v. een negatieve testuitslag op een bepaalde dag.

- vanaf komend weekend gaat de Activia kantine weer open als horeca gelegenheid (waarbij we ons houden aan de bekende openingstijden!) . Bij ingang van de kantine vindt op zaterdag en zondag een QR code check plaats door vrijwilligers. Bij een groen vinkje krijgen bezoekers een polsbandje om met de datum er op. In het bezit van een bandje mag je op normale wijze gebruik maken van de kantine.

Voetballen als het kan!

Competities amateurvoetbal deels stilgelegd