GEPUBLICEERD OP WOENSDAG 19 MEI 2021

Corona update: versoepelingen, maar met mate!

Vanaf vandaag, woensdag 19 mei, zijn er een aantal corona maatregelen versoepeld.

In het kort zijn de volgende maatregelen nu van kracht:

Tot en met 26 jaar:
Gezamenlijk, buiten, sporten is toegestaan. De anderhalve meter regel hoeft niet te worden nagekomen.
Wedstrijden tussen teams VAN DEZELFDE VERENIGING zijn toegestaan.
Publiek is niet welkom.
Kleedkamers zijn gesloten.

Vanaf 27 jaar:
Gezamenlijk, buiten, sporten is toegestaan in een groep van maximaal 30 personen. Hierbij moet WEL de anderhalve meter regel worden nageleefd!
Geen wedstrijden; geen publiek.
Kleedkamers zijn gesloten.

Het terras van sportverenigingen mag tussen 06.00 en 20.00 uur weer open zijn. Wel gelden duidelijke en strenge restricties zoals reserveren, registratie, gezondheidscheck en een maximum van 2 personen aan een tafel. Het bestuur van v.v. Activia vindt deze restricties zowel zeer belangrijk als niet of nauwelijks na te leven en wil hier niet de verantwoordelijkheid voor dragen. Bovendien willen wij niet een alternatief voor de horeca te zijn vanuit  de gedachte dat de regels bij de voetbal niet zo streng hoeven te worden nageleefd. Verder zijn er geen voorraden in de kantine aanwezig. Wij streven er daarom naar om in het nieuwe seizoen weer zo veel als mogelijk terug te gaan naar de oude situatie en houden het terras deze zomer nog gesloten.

Wij gaan ervan uit dat al onze leden zich aan de geldende maatregelen houden en drukken ieder op het hart de eigen verantwoordelijkheid te nemen. Mochten er na een controle boetes worden opgelegd dan zullen die dan ook op individuen worden verhaald.

Indeling jeugd seizoen 21/22

De enige echte Activia EK-poule!

Corona update: versoepelingen, maar met mate!

ALV 23 april

ALV: uitnodigingen verzonden