GEPUBLICEERD OP ZATERDAG 24 APRIL 2021

ALV 23 april

Op vrijdagavond 23 april heeft Activia de eerste Algemene Ledenvergadering gehouden in volledig digitale vorm.

De agendapunten waren:

- goedkeuring verkrijgen van de leden voor de financiŽle cijfers van penningmeester Jaap Broeils over boekjaar 2019 - 2020 en de begroting over 2020 - 2021
- goedkeuring verkrijgen van de leden voor het wijzigen van onze statutaire vestigingsplaats van Deventer naar Voorst
- goedkeuring verkrijgen van de leden voor het opnemen van wijzigingen in de statuten in het kader van de WBTR.

Over de laatste twee onderwerpen kon door de leden gestemd worden (vanaf het moment dat de uitnodiging uit ging op 9 april tot en met de vergadering zelf) en in onze statuten staat dat we dan een twee/derde meerderheid nodig hebben van alle stemgerechtigde leden. En we zijn blij dat, ook al was het "close", de benodigde stemmen ook daadwerkelijk zijn uitgebracht. En dat de overgrote meerderheid van de stemmers voor onze plannen heeft gestemd is natuurlijk ook prettig....
Heel veel dank dus aan alle leden die actief hebben meegewerkt door hun vragen te laten horen en uiteindelijk hun stem hebben uitgebracht. Dat toont maar weer eens de betrokkenheid van onze leden bij onze mooie vereniging!

Heel veel dank ook aan Bert en Arjan die ons in de organisatie van deze digitale ALV erg hebben geholpen. En net zo veel dank aan Daan zonder wiens inbreng de WBTR niet meer was gebleven dan taaie "vervanonsbed-theorie". Terwijl het wel een verplichting is voor ons als bestuur!

Wij kunnen, en gaan nu de laatste stappen zetten in het traject van de statutenwijziging. Een lang en soms moeizaam traject, maar wel met een uitkomst die de toekomst en bestuurbaarheid van onze vereniging ten goede komt!

Grote Clubactie 2021

Kledinguitgifte/omruiling jeugd zaterdag 28 augustus

Welkom in het nieuwe seizoen!

Indeling jeugd seizoen 21/22

De enige echte Activia EK-poule!

Corona update: versoepelingen, maar met mate!

ALV 23 april

ALV: uitnodigingen verzonden