GEPUBLICEERD OP MAANDAG 5 APRIL 2021

Onderhoud velden

De velden van vv Activia zullen in de komende tijd in onderhoud gaan.

Optisch lijken de velden goed maar deze vergen toch onderhoud. Veld 2 behoeft al langere tijd een grondig onderhoud en gezien de huidige  omstandigheden rondom Covid 19 kiezen wij ervoor om veld 2 nu grondig aan te pakken. Wij willen graag met de start van het komend seizoen weer beschikken over 2 goede wedstrijd velden en een goed trainingsveld. Dit betekent dat we daar nu mee moeten gaan beginnen. Dit vergt van iedereen aanpassingen maar uiteraard proberen we het zo te regelen dat de voetballende leden hier zo min mogelijk hinder van ondervinden.

De planning zal zijn:

* Veld 2 is vanaf dinsdag 6 april in groot onderhoud. Vanaf 6 tot 30 april kan er alleen volgens schema getraind worden op trainingsveld en veld 1.
* Het trainingsveld wordt in 2 gedeeltes in onderhoud genomen. Vanaf 1 mei zal de helft van het trainingsveld (aan de kantine kant) in onderhoud gaan. Vanaf 1 mei komt er een nieuw schema voor trainingen.
* Onderlinge oefenwedstrijden kan alleen op zaterdag of zondag. Dit zal altijd in overleg moeten met Rick Otten.
* De consul, dhr Gerard Jansen, zal kwaliteit van de velden blijven beoordelen.
      Voor het gebruik van het eerste veld gelden de volgende regels:
                 Bij training is het doelgebied tot aan de penaltystip verboden terrein ( 9 meter)
                 Bij wedstrijden niet inspelen op het eerste veld, ook niet door de keeper. Gebruik hiervoor het trainingsveld.
* De robotmaaiers worden door dhr G. Oosterwegel zo ingesteld dat er op de trainingsavond hier geen hinder van is.

Bestuur vv Activia

ALV: uitnodigingen verzonden