GEPUBLICEERD OP ZATERDAG 12 DECEMBER 2020

Activia neemt afscheid van hoofdtrainer Schuurman

v.v. Activia gaat voor het volgend voetbalseizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Na goed overleg tussen het bestuur van de club en trainer Resit Schuurman is besloten om het huidige contract dat tot aan het einde van dit seizoen loopt niet te verlengen voor een volgend jaar.

Resit heeft straks twee jaar aan het roer gestaan van ons eerste elftal en zijn capaciteiten worden gewaardeerd. Het waren natuurlijk geen "normale" seizoenen. Het vorig seizoen werd voortijdig afgebroken maar Resit slaagde er wel duidelijk in zijn accenten te leggen in de ploeg. Ook het huidige seizoen dreigt geen normaal einde te krijgen maar dat is allemaal nog onzeker. Desalniettemin hebben we gezamenlijk besloten om er geen derde jaar aan vast te plakken.

De v.v. Activia wenst Resit al het mogelijk denkbare succes in zijn verdere carrière; wat die ook moge brengen. De technische commissie van de vereniging beraadt zich op de vacature en zal de noodzakelijke stappen zetten om voor volgend seizoen weer een geschikte trainer voor de groep te krijgen.

ALV: uitnodigingen verzonden

Onderhoud velden