GEPUBLICEERD OP DONDERDAG 15 OKTOBER 2020

Corona update

Corona update 15 oktober 2020

Waar we allemaal al wel voor vreesden is ook gebeurd: dinsdagavond werden nieuwe, strengere maatregelen aangekondigd om het Coronavirus te bestrijden.

Voor ons als vereniging heeft dit natuurlijk ook consequenties en we zetten de belangrijkste zaken voor jullie op een rij:

* Alle competities zijn stilgelegd

* Seniorenteams kunnen tot nader order niet trainen op de normale wijze: trainen kan uitsluitend in groepjes van maximaal 4 personen waarbij de 1,5 meter afstand regel in acht wordt genomen. Mocht hier belangstelling voor zijn dan graag even contact opnemen met Rick Otten.

* Alle jeugd tot 18 jaar kan "gewoon" blijven trainen volgens het bestaande schema; hierbij zijn geen belemmeringen qua groepsgrootte of onderlinge afstand.

* Oefenwedstrijden tussen Activia teams zijn toegestaan voor de teams onder 18. Echter niet tegen andere verenigingen! Wanneer er een onderlinge wedstrijd gespeeld gaat worden dan moet dit eerst met Rick Otten of Bert Zweers overlegd worden.

* Ouders blijven buiten het terrein! Dat betekent zelfs als de allerjongsten gaan trainen dat de ouders buiten de hekken moeten blijven; geen uitzonderingen!

* De kantine blijft gesloten.

* De kleedkamers en douches zijn afgesloten.

* De massagekamer is afgesloten.

Wij vertrouwen erop dat eenieder zich aan de maatregelen houdt, zodat onze jeugd kan blijven doortrainen!

Deze maatregelen zijn voorlopig voor tenminste 4 weken, halverwege die periode wordt er van overheidswege geŽvalueerd en dan horen we meer over het vervolg. We hopen uiteraard dat de maatregelen het gewenste effect hebben zodat de bal spoedig weer "onbeperkt" mag rollen op onze mooie Schoapenweide!

Hopelijk tot snel!

Bestuur v.v. Activia†

Corona update

RABO Clubsupport

Update: Maatregelen i.v.m Corona

Aankondiging nieuwe corona maatregelen

Grote Clubactie 2020

Kantine dicht op zondagmiddag?

Registratie kantine

Hervatten activiteiten

Indeling trainingsveld

Open brief aan onze leden