GEPUBLICEERD OP DONDERDAG 20 AUGUSTUS 2020

Hervatten activiteiten

Vandaag hebben we de volgende nieuwsbrief verspreid:

vv Activia heeft de trainingen met de teams van de mini’s t/m JO17 en de zaterdag en zondag senioren teams (mannen en vrouwen) vanaf maandag 17 augustus hervat. Deze datum is gekozen, omdat dan ook veld 2 beschikbaar is voor trainingen en teams beter kunnen worden gespreid.

We zijn blij dat we dat weer kunnen doen op onze eigen Schoapenweide! We houden ons bij deze herstart van activiteiten nog steeds strikt aan de richtlijnen vanuit het RIVM, de KNVB en de lokale overheden. Dit kan betekenen dat de regels aangepast gaan worden in de loop van de tijd, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona.

De vereniging is verantwoordelijk voor een ordentelijk verloop. Om dit te laten slagen, nemen wij als bestuur van vv Activia nadrukkelijk de leiding. Er is dus helaas geen ruimte voor eigen initiatief van ouders, trainers en teams. Er is ook geen ruimte voor discussie over de regels. Wel doet het bestuur een dringend beroep op ieders gevoel voor verantwoordelijk en veilig handelen. Gebruik je gezond verstand!

Trainen is vrijwillig en ook niet-leden zijn welkom

Deelnemen aan de training is vrijwillig. Wij hebben er begrip voor wanneer spelers of ouders/begeleiders de keuze maken om niet te trainen. Wel graag aan- en afmelden bij de leider/trainer van het team.

Ook niet-leden zijn welkom, sterker nog, we zijn door de overheid verplicht bij aanvraag ook niet-leden mee te laten trainen. Deze moeten wel eerst bij ondergetekende worden gemeld.

Trainingsschema

Het trainingsschema is aangepast om de toeloop van spelers en de bezetting van de velden zoveel mogelijk te spreiden. Hou je aan de bewegwijzering van de aanloop- en vertrekroute op ons complex en in de kantine.

We trainen op ons trainingsveld tot uiterlijk 22.00 uur en op veld 2 tot 20.00 uur uiterlijk. Hou je ook hier aan de indeling op de velden volgens het gepubliceerde trainingsschema. Instructies van trainers en vrijwilligers dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Gezien de beperkingen ons opgelegd door het RIVM zijn de kleedkamers en douches slechts beperkt beschikbaar. Hierbij doet het bestuur een dringend beroep op alle leden zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen.

Bij omkleden in de kleedkamers: 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand! En bij gebruik van de douches neem de buitenste 2 douches en laat de middelste douche vrij.

Kantine voorzorgsmaatregelen

Bij binnenkomst in de kantine is desinfecteren van de handen verplicht. Handgel en papieren reinigingsdoekjes zijn op diverse plekken (in- en uitgang, achter de bar, in de keuken, in de kleedkamers en in de toiletten) aanwezig.

Vul bij binnenkomst formulier in met naam en telefoonnummer *

Bewegwijzering wordt gedaan via de In - Uit pijlen.

Er staan geen barkrukken aan de bar.

Er is een looproute naar de toiletten aangegeven.

De vaste zitplekken zijn met tape aangegeven.

Het buitenterras is uitgebreid.

Er komt 1 plek waar men de bestelling kan doorgeven aan de barmedewerker en een andere plek waar de uitgifte plaatsvindt.

Voor de barmedewerkers zijn handschoenen beschikbaar.

Betalingen bij voorkeur per pin.

Overige voorzorgsmaatregelen

Bij verkoudheidsklachten en/of koorts of twijfel hierover: blijf thuis! Raadpleeg je huisarts/ GGD en laat je testen.

Trainers, vrijwilligers, ouders en begeleiders houden onderling 1,5 meter afstand.

Ondanks de vele noodzakelijke regels wensen we jullie veel voetbalplezier!

En blijf gezond!

Namens het bestuur van vv Activa

Corona voetbal coördinator Rick Otten           06 - 37 29 82 72

Corona kantine coördinator Jaap Broeils       06 - 11 29 24 44

*We zijn verplicht om registratie bij te houden van aanwezigen zodat GGD in geval van besmetting contactonderzoek kan doen.

Corona update

RABO Clubsupport

Update: Maatregelen i.v.m Corona

Aankondiging nieuwe corona maatregelen

Grote Clubactie 2020

Kantine dicht op zondagmiddag?

Registratie kantine

Hervatten activiteiten

Indeling trainingsveld

Open brief aan onze leden