GEPUBLICEERD OP ZONDAG 19 JULI 2020

Open brief aan onze leden

Op zondag 19 juli is er weer een nieuwsbrief verspreid; alle leden met een email adres dat bij ons bekend is zouden deze gehad moeten hebben. Zo niet: 1: vergewis u ervan dat ons secretariaat over uw huidige adres beschikt en 2: check uw spambox !

De inhoud van de brief kunt u ook hier lezen:

Beste Activianen,

Na de vorige nieuwsbrief in april is er veel gebeurd; de wereld kwam nadat ze aanvankelijk bijna tot stilstand was gekomen langzaam weer op gang al houdt het Corona virus en de bestrijdende maatregelen daartegen ons nog steeds in de greep.

Het voetbalseizoen 2019 – 2020 is abrupt geëindigd en als 'niet gespeeld" aangemerkt. Dus geen kampioenschappen, promoties of degradaties op basis van de stand. Nu zijn we weer langzaam op weg om ons voor te gaan bereiden op een nieuw voetbal seizoen. Dat begint voor Activia in augustus. Dan namelijk zijn onze velden weer beschikbaar en is ook de opknapbeurt van de kantine en aangrenzende ruimten afgerond. We hebben onder andere aan de duurzaamheid gewerkt door overal LED verlichting en bewegingssensoren aan te leggen (de lichtmasten rondom de velden worden binnenkort ook van LED lampen voorzien).

Leuk te vermelden is dat zich een geheel nieuw team heeft aangemeld voor de zaterdagmiddag. Naast het al bestaande zaterdag seniorenteam betekent dit dat volgend seizoen in principe op elke zaterdagmiddag seniorenvoetbal te zien zal zijn op de Schoapenwei. En dat natuurlijk naast de diverse pupillen – en juniorenteams die we op zaterdag weer op de been gaan brengen in rood wit tenue en de heren en het damesteam op de zondag. In totaal starten we het nieuwe seizoen met 7 seniorenteams en 11 jeugdteams (+ mini's). Een mooi aantal!

Het oude terrasmeubilair had nadrukkelijk de beste tijd gehad en wordt vervangen door geheel nieuw en fraai aluminium meubilair wat ons terras een prachtige uitstraling zal geven. Dit meubilair is mede aangeschaft na financiële injecties van de LED verlichting leverancier Sportverlichting.com en de Club van 50.

Al met al is er de voorbije maanden weer een groep vrijwilligers erg druk geweest om ons complex te verfraaien; we zijn hen veel dank verschuldigd!

Hoe het Coronavirus van invloed gaat zijn op het amateur voetballeven vanaf augustus kunnen we nog niet goed inschatten. Wat we wel weten is dat er dingen anders zullen gaan dan dat we gewend zijn of waren. Hoe en wat moeten we nog gaan zien en natuurlijk houden we u op de hoogte van de maatregelen die van toepassing zijn.

Rest ons nog u een paar mooie zomermaanden toe te wensen en we hopen u vanaf augustus weer met regelmaat op ons complex te mogen begroeten. Dat mag als toeschouwer langs de lijn of in de kantine. Dat mag echter ook (graag zelfs!) in een rol als vrijwilliger. We zijn altijd op zoek naar aanvullingen in het vrijwilligersbestand. Bijvoorbeeld als barvrijwilliger, in de schoonmaak en onderhoud of in de organisatie van de vereniging. Heeft u belangstelling? Meldt u bij één van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van v.v. Activia,

Pauline Achtereekte, voorzitter

Corona update

RABO Clubsupport

Update: Maatregelen i.v.m Corona

Aankondiging nieuwe corona maatregelen

Grote Clubactie 2020

Kantine dicht op zondagmiddag?

Registratie kantine

Hervatten activiteiten