nieuwsfoto GEPUBLICEERD OP DINSDAG 16 JUNI 2020

Clubhanddoekenactie

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoenen is abrupt beŽindigd, maar gelukkig zijn de trainingen weer hervat. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters,†geheel vrijblijvendde kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van†ťlke†verkochte handdoek er maar liefst†Ä5,-direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen†op 12 juli.†

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Ga vanaf NUnaar de website†https://www.myclubstore.eu/clubs/vv-activia/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel†hier†de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken†hier†de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Open brief aan onze leden

Indeling JO13 t/m JO17 seizoen 20/21

Indeling pupillen seizoen 20/21

Clubhanddoekenactie