GEPUBLICEERD OP VRIJDAG 1 MEI 2020

De bal gaat weer voorzichtig rollen

Groen licht voor de Activia-jeugd.

Na een lange periode zonder voetbal is er gelukkig goed nieuws te melden voor onze jeugdleden.

Vanaf vrijdag 8 mei kunnen alle teams, van de miniís tot en met de JO17-1 weer het veld op voor trainingen.

Helaas kan dit niet op onze eigen Schoapenweide, want onze velden zijn al in onderhoud genomen door Het Groenbedrijf namens de gemeente. Gelukkig hebben we de gemeente Voorst en de s.v. Twello bereid gevonden een veld voor ons te reserveren op de vrijdagavond vanaf 18.30 uur en de gehele zaterdag.

Deze trainingen kunnen alleen plaatsvinden na goedkeuring van de gemeente Voorst van een uitgebreid Corona-proef protocol. Er moet ook aan de Zuiderlaan nog het een en ander worden geregeld om aan de strenge eisen te kunnen voldoen.

Het bestuur is deze week bezig met het maken van een draaiboek en de invulling van het trainingsprogramma. Rick Otten voert namens het bestuur de regie voor de organisatie van de trainingen en alle communicatie en afspraken eromheen. Komende week zal hij met alle teams afstemmen over trainingstijden en verder van belang zijnde zaken.

Corona update

RABO Clubsupport

Update: Maatregelen i.v.m Corona

Aankondiging nieuwe corona maatregelen

Grote Clubactie 2020

Kantine dicht op zondagmiddag?

Registratie kantine

Hervatten activiteiten

Indeling trainingsveld

Open brief aan onze leden