nieuwsfoto GEPUBLICEERD OP ZATERDAG 21 MAART 2020

Activia voetbal challenge

Hoi Activianen,
Helaas kunnen jullie door het Corona virus de komende weken niet trainen en zijn er geen wedstrijden. Jullie zullen vast het voetballen missen, daarom willen wij jullie uitdagen om mee te doen aan de Activia voetbal Challenge.

Maak alleen, met zijn tweeŽn (maximaal 2 en 1 filmer) een leuk, grappig, ludiek voetbal filmpje. Een aantal voorbeelden: Je kan je verkleden als Ronaldo of Frenkie de Jong en dan een voetbaltruc doen, of hooghouden met iets anders dan een voetbal, ga scoren door de bal in een kliko te schieten. Laat je fantasie maar gaan. Je kan de challenge doen bij voorkeur in je eigen tuin of in huis.
Stuur het filmpje uiterlijk vrijdag 27 maart naar: vvactiviachallenge@gmail.com Wij zetten dan een aantal filmpjes op de website van vv Activia.
Deel het filmpje ook op Twitter/Insta/Facebook met de #vvActiviaChallenge

Alle inzendingen worden beoordeeld door Jip Ellenbroek, hij is jeugdtrainer van JO13 bij Go Ahead Eagles. De winnaar ontvangt een leuke prijs van Go Ahead Eagles.

Spelregels:
Een filmpje van maximaal 30 seconden.

Tenminste 1 van de deelnemers moet lid zijn van vv Activia
Leeftijd vanaf 4 jaar.
Geen overlast tijdens de challenge voor anderen.
Houd je aan de regels van het RIVM i.v.m. het Corona virus ( vraag dit na bij je ouders )

Opsturen uiterlijk op 27 maart voor 8 uur ís-avonds naar vvactiviachallenge@gmail.com
Wij hopen op veel leuke filmpjes van jullie. Als jullie het leuk vinden zullen wij na 27 maart een nieuwe Challenge gaan bedenken.

Veel plezier,
het Activia Challenge team.

Ook de senioren gaan weer trainen

Geen Jeugdkamp 2020

Hervatten jeugdtrainingen

De bal gaat weer voorzichtig rollen