GEPUBLICEERD OP DONDERDAG 12 MAART 2020

Update: Maatregelen i.v.m Corona

Het zal u niet zijn ontgaan. De maatregelen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan zijn verscherpt en verlengd. Alle sportaccommodaties, en dus ook die van Activia, zullen zeker tot en met 6 april op slot blijven. Of, en in welke vorm, competities uitgespeeld gaan worden zal later bekend worden. We houden u op de hoogte.
Pas goed op u zelf en uw omgeving!

De KNVB heeft vandaag bekend gemaakt dat alle voetbal (betaald en amateur) tot en met 31 maart wordt afgelast. Ook adviseert de bond om de trainingen en clubactiviteiten in die periode niet door te laten gaan. Het bestuur van Activia conformeert zich hieraan.
Dat betekent dat vanaf heden alle wedstrijden, trainingen en andere activiteiten zijn afgelast tot en met 31 maart en dat de kantine gesloten zal zijn. Ook de autopuzzelrit en het darttoernooi kan in deze periode niet doorgaan. Of dit op een later moment wordt ingehaald is aan de organisatoren.
We begrijpen dat dit een ingrijpende en vervelende maatregel is maar de gezondheid van ons allen is onze gezamenlijke  verantwoordelijkheid en wij vinden dat we hier niet voor weg mogen lopen.
Mocht dit besluit vragen oproepen kunt u contact opnemen met het bestuur.

Namens het bestuur van Activia,

Richard Oosterwegel
secretaris

Ook de senioren gaan weer trainen