GEPUBLICEERD OP ZATERDAG 22 FEBRUARI 2020

Lokaal Sport- beweegakkoord Voorst

Op donderdag 5 maart is de vervolgavond waarop de ambities en en ideeŽn die zijn vastgesteld in het lokale Sport- en beweegakkoord van de gemeente Voorst concretere invulling moeten gaan krijgen.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Wat wordt het Lokale Sport- en Beweegakkoord van de gemeente Voorst? Het Sport- en Beweegakkoord heeft als doel dat iedereen in de gemeente Voorst een leven lang met plezier kan sporten en bewegen. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer.
In het Sport- en Beweegakkoord komen ambities te staan die de plaatselijke organisaties met elkaar formuleren en samen willen bereiken op het gebied van sport en bewegen.
Onder de documenten op deze site vind u de uitnodiging voor de inloopavond en de aankondiging van de ambities.
Namens Activia is Arjan de Valk enthousiast deelnemer aan de kerngroep en hij kan u er dan meer over vertellen als daar behoefte aan is!

Activia voetbal challenge

Update: Maatregelen i.v.m Corona