nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP DINSDAG 10 DECEMBER 2019

ALV terugblik en hoge KNVB-onderscheiding voor penningmeester Broeils

We hadden het al aangekondigd: de algemene ledenvergadering van 9 december was een belangrijke omdat hierin mede de route werd bepaald die de club wil gaan volgen. En er was een verrassing voor Jaap...!

Mooi om te zien dat de kantine volgelopen was met ca. 60 leden; er zijn nog voldoende betrokken leden en daar zijn we erg blij mee!

Voorzitter Pauline hield een helder betoog over de situatie waarin we zitten en de weg die het bestuur wenst te volgen om de club toekomstbestendig en bestuurbaar te houden. Zoals verwacht leverde dit de nodige vragen vanuit de zaal op maar concrete antwoorden waren vaak nog niet te geven omdat het proces nog verder in gegaan moet worden. Echter de richting is bepaald en dit werd gelukkig van harte ondersteund door de aanwezige leden!

Voor onze trouwe penningmeester Jaap Broeils wachtte nog een mooie verrassing: vanwege zijn 25 jarig "dienstverband" als schatbewaker van onze club kwam KNVB ambassadeur Arie Oeseburg hem verblijden met een mooie toespraak en een onderscheiding tot Lid van Verdienste van de KNVB. En u mag van mij aannemen: die onderscheiding wordt niet vaak uitgereikt en is één van de hoogste die de KNVB kent (slechts Bondsridder en Erelid gaan nog een stapje verder). Een zeer welverdiende benoeming en een eerbetoon aan het uitstekende werk dat Jaap nu dus al 25 jaar voor ons doet. En net zo mooi was het eerbetoon vanuit de zaal dat spontaan het inmiddels vertrouwde "Japie-Japie-Japie-Japioo" aanhief.

Al met al een prima ALV waar we zowel mee verder kunnen als waar we met genoegen op terug kijken!

Autopuzzelrit

Activia Darttoernooi