INLOGGEN


NIEUWS


nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP DINSDAG 10 DECEMBER 2019

ALV terugblik en hoge KNVB-onderscheiding voor penningmeester Broeils

We hadden het al aangekondigd: de algemene ledenvergadering van 9 december was een belangrijke omdat hierin mede de route werd bepaald die de club wil gaan volgen. En er was een verrassing voor Jaap...!

Mooi om te zien dat de kantine volgelopen was met ca. 60 leden; er zijn nog voldoende betrokken leden en daar zijn we erg blij mee!

Voorzitter Pauline hield een helder betoog over de situatie waarin we zitten en de weg die het bestuur wenst te volgen om de club toekomstbestendig en bestuurbaar te houden. Zoals verwacht leverde dit de nodige vragen vanuit de zaal op maar concrete antwoorden waren vaak nog niet te geven omdat het proces nog verder in gegaan moet worden. Echter de richting is bepaald en dit werd gelukkig van harte ondersteund door de aanwezige leden!

Voor onze trouwe penningmeester Jaap Broeils wachtte nog een mooie verrassing: vanwege zijn 25 jarig "dienstverband" als schatbewaker van onze club kwam KNVB ambassadeur Arie Oeseburg hem verblijden met een mooie toespraak en een onderscheiding tot Lid van Verdienste van de KNVB. En u mag van mij aannemen: die onderscheiding wordt niet vaak uitgereikt en is één van de hoogste die de KNVB kent (slechts Bondsridder en Erelid gaan nog een stapje verder). Een zeer welverdiende benoeming en een eerbetoon aan het uitstekende werk dat Jaap nu dus al 25 jaar voor ons doet. En net zo mooi was het eerbetoon vanuit de zaal dat spontaan het inmiddels vertrouwde "Japie-Japie-Japie-Japioo" aanhief.

Al met al een prima ALV waar we zowel mee verder kunnen als waar we met genoegen op terug kijken!


15/05
Ook de senioren gaan weer trainen

14/05
Geen Jeugdkamp 2020

07/05
Hervatten jeugdtrainingen

01/05
De bal gaat weer voorzichtig rollen

28/04
Update Corona nieuws

01/04
Open brief aan onze leden

21/03
Activia voetbal challenge

12/03
Update: Maatregelen i.v.m Corona

22/02
Lokaal Sport- beweegakkoord Voorst

20/02
AutopuzzelritWELKOM BIJ VV ACTIVIA
Sportcomplex "De Schoapenweide"
Vermeersweg 12
7391 JK Twello
Tel.: 0571 - 271308TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club
meer inkomsten
ACTIVI(A)TEITEN
SAMENWERKING FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie de Worp
Bel voor een afspraak 0570-619980
of klik hier voor extra informatie.
ACTIVIA WEBSHOP