nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP MAANDAG 2 SEPTEMBER 2019

Succesvolle Kick-Off voetbalseizoen 2019-2020

Op zaterdag 31 augustus werd wederom een succesvolle Kick-Off georganiseerd op een zonovergoten sportpark “De Schoapenweide”. Nadat de kledinguitgifte plaatsvond, er team- en portretfoto’s werden gemaakt konden de spelers zich klaarmaken voor de Lopathon. Alle deelnemers konden zich door ouders, familie en buren laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het doel dat aan deze loop was gekoppeld namelijk een terrasoverkapping en voor het meer organiseren van activiteiten.

Onder begeleiding van DJ Wouter en de enthousiaste speaker Frank Oosterwegel werd om 13.45 uur het startschot gegeven voor de jongste jeugd die in een kwartier tijd zoveel mogelijk rondjes om een half veld moesten proberen te lopen. Om 14.15 uur was het de beurt voor de oudere jeugd die een half uur de tijd kregen en de senioren sloten om 15.00 uur de Lopathon af en mochten zich maar liefst drie kwartier uitsloven. Het massale aanwezige publiek moedigde de lopers voortdurend aan en dat heeft er zeker aan bijgedragen dat we een mooie opbrengst hebben weten te realiseren.

Na de Lopathon mochten de teams meedoen aan de op het trainingsveld georganiseerde tienkamp. En ondanks dat iedereen al een grote inspanning had geleverd was dit bij het enthousiasme tijdens de tienkamp niet te merken.

Het bestuur en een afvaardiging van de denktank maakten ondertussen van de mogelijkheid gebruik  in gesprek te gaan met de aanwezige ouders. Activia keert in de gelukkige omstandigheid dat veel leden ook actief zijn als vrijwilliger maar ook bij ons zien we dat het op sommige momenten lastig is en steeds lastiger wordt alle beschikbare functies in te vullen. Maar met name de insteek om te kijken wat men wel voor onze vereniging kan en wil doen en op welke momenten in de breedste zin van het woord leverde toch enthousiaste reacties en meteen aanmeldingen op. Ouders en leden die niet aanwezig waren ontvangen hierover binnenkort ook informatie.

We kijken dan op meerdere vlakken terug op een zeer succesvolle Kick-Off en kijken met verlangen uit naar het nieuwe voetbalseizoen.

Grote Clubactie 2019

Meadow Fest Deventer Stadstrand

Indeling trainingsveld vanaf 9 september / week 37

Succesvolle Kick-Off voetbalseizoen 2019-2020