nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP DINSDAG 18 JUNI 2019

Patrick Vader nieuwe trainer Activia 2

Vanavond, voorafgaande aan de kennismakingsavond voor de selectie voor het komende seizoen, heeft Patrick Vader een eenjarig contract ondertekend als trainer van Activia 2. Patrick, tot afgelopen seizoen actief voetballer bij ZVV’ 56 in Apeldoorn, is geen onbekende binnen onze vereniging want hij heeft de afgelopen 6 jaar al diverse jeugdteams getraind. Komend seizoen combineert hij het trainerschap van ons 2e elftal met het trainerschap van de JO15-1.

Het bestuur is zeer content dat het met Patrick een ambitieuze trainer heeft kunnen aanstellen die gebruik heeft gemaakt van de opleidingsmogelijkheden die wij als club kunnen bieden. Zo is Patrick na eerst de opleiding Juniorentrainer te hebben afgerond afgelopen seizoen geslaagd voor de UEFA C cursus.

Tijdens de kennismakingsavond stelde de nieuwe hoofdtrainer Resit Schuurman zich voor en werd bekend dat Remco Solen is toegevoegd als leider van het 1e elftal.

Na afloop tekenden ook Dennis Wennink (trainer Activia Dames) en Gerard Wieffer (verzorger/masseur) hun contract voor het komende seizoen nadat eerder al het contract met keeperstrainer Bas Vlieg verlengd was.

Namens Activia tekende bestuurslid voetbalzaken Rick Otten de contracten. Alle foto's van de ondertekening vind je hier.

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 4 januari

Klaverjassen bij Activia

Kerst-Clubavond

ALV terugblik en hoge KNVB-onderscheiding voor penningmeester Broeils