INLOGGEN


NIEUWS


GEPUBLICEERD OP MAANDAG 10 JUNI 2019

Afscheid Activia 1 & 2 en grensrechter Schoolderman stopt na meer dan 500 wedstrijden

Afgelopen vrijdagavond namen Activia 1 en 2 in de kantine gezamenlijk afscheid van een succesvol seizoen en genoten hierbij van pizza’s van onze één van onze sponsoren La Sardegna. Activia 1 wist zich na het kampioenschap van vorig jaar te handhaven in de 3e klasse en Activia 2 wist zich, nadat het in de voorbereiding op het afgelopen seizoen opeens op zoek moest naar een andere trainer, te plaatsen voor de nacompetitie.

Nadat het culinaire gedeelte was afgerond richtte voorzitster Pauline Achtereekte zich tot de aanwezigen en daarbij werden een aantal mensen bedankt, het merendeel omdat er afscheid werd genomen.

Zo namen we bij Activia 1 na 3 seizoenen afscheid van hoofdtrainer Sander Hulshof en stopte Frank Oosterwegel na een carrière van 18 jaar. En daar was dan ook nog het afscheid van Elderik Schoolderman als grensrechter. Meer dan 500 wedstrijden is hij grensrechter van Activia 1 geweest, een bijzondere prestatie, zeker in het hedendaagse voetbal. Elderik die al enkele jaren aan de weg timmert als assistent-scheidsrechter in de top van het amateurvoetbal moet nu ook op zondagmiddag voor de KNVB op pad. Als dank kreeg hij naast een bos bloemen, een hotelbon, een canvasfoto ook nog een beeldje als speciaal aandenken. Elderik, namens heel Activia hartelijk dank voor je jarenlange inzet!

Bij Activia 2 werden Gijs Koning en Arco Bergman bedankt voor het invullen van de trainersvacature die vlak voor de seizoensvoorbereiding onverwachts ontstond. Gijs offerde zichzelf op door (tijdelijk) te stoppen als speler. Nadat Arco ernstig geblesseerd raakte nam hij de trainersfunctie over met een plaats in de nacompetitie als beloning.

Daarnaast werd er bij Activia 1 nog afscheid genomen van Arjen Evers (gestopt) en Carst Winter (overschrijving naar FC RDC) en bij Activia 2 van Rick Achtereekte (gestopt).

Foto's van de avond vind je hier


15/05
Ook de senioren gaan weer trainen

14/05
Geen Jeugdkamp 2020

07/05
Hervatten jeugdtrainingen

01/05
De bal gaat weer voorzichtig rollen

28/04
Update Corona nieuws

01/04
Open brief aan onze leden

21/03
Activia voetbal challenge

12/03
Update: Maatregelen i.v.m Corona

22/02
Lokaal Sport- beweegakkoord Voorst

20/02
AutopuzzelritWELKOM BIJ VV ACTIVIA
Sportcomplex "De Schoapenweide"
Vermeersweg 12
7391 JK Twello
Tel.: 0571 - 271308TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club
meer inkomsten
ACTIVI(A)TEITEN
SAMENWERKING FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie de Worp
Bel voor een afspraak 0570-619980
of klik hier voor extra informatie.
ACTIVIA WEBSHOP