nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP ZONDAG 14 APRIL 2019

Zeer geslaagde jeugdvoetbalmiddag

Op zaterdagmiddag 13 april jl. organiseerden wij voor het 4e jaar op rij een leuke en geheel vrijblijvende voetbalmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar die kennis wilden maken met voetbal.

Daar waar de vorige 3 edities altijd op erg mooi weer gerekend kon worden, bleef het nu gelukkig wel droog maar was het was een stuk kouder. Dat hinderde de 26 kinderen die op deze middag afkwamen helemaal niets en de opkomst was hiermee wat hoger dan vorig jaar.

Voor de meeste jongens en meisjes, in de leeftijdscategorie 4 - 9 jaar, was het hun eerste voetbaltraining. Na een kort openingswoordje werd iedereen in groepen verdeeld en onder begeleiding van onze jeugdtrainers Arco, Margriet en Remy werden in een uur tijd diverse oefenvormen afgewerkt zoals het doelvakschieten, dribbelen, tikkertje en natuurlijk het partijspel.

Het was mooi zoveel enthousiasme en spelvreugde te zien. Na afloop kreeg iedereen een rugtasje, beschikbaar gesteld door Sport 2000 Buitink, met inhoud uitgereikt.

We kijken terug op een zeer geslaagde voetbalmiddag en hebben veel kinderen hopelijk enthousiast gemaakt voor het voetbalspel. Ook geďnteresseerd uw kind te laten voetballen bij v.v. Activia? Bij ons voetballen veel kinderen die wonen op de Worp, Steenenkamer en Twello. Onze gezellige kantine en voetbalvelden zijn goed te bereiken en liggen op slechts 5 minuten fietsen van de Worp, Steenenkamer en de 2 nieuwbouwwijken “Achter ’t Holthuis” en “De Schaker”. Het is altijd mogelijk uw kind vrijblijvend een aantal keren mee te laten trainen.

Meer informatie vindt u op onze website www.vvactivia.nl of mail uw vraag naar ledenwerving@vvactivia.nl

Grote Clubactie 2019

Meadow Fest Deventer Stadstrand

Indeling trainingsveld vanaf 9 september / week 37