INLOGGEN


NIEUWS


nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP ZONDAG 14 APRIL 2019

Zeer geslaagde jeugdvoetbalmiddag

Op zaterdagmiddag 13 april jl. organiseerden wij voor het 4e jaar op rij een leuke en geheel vrijblijvende voetbalmiddag voor kinderen vanaf 4 jaar die kennis wilden maken met voetbal.

Daar waar de vorige 3 edities altijd op erg mooi weer gerekend kon worden, bleef het nu gelukkig wel droog maar was het was een stuk kouder. Dat hinderde de 26 kinderen die op deze middag afkwamen helemaal niets en de opkomst was hiermee wat hoger dan vorig jaar.

Voor de meeste jongens en meisjes, in de leeftijdscategorie 4 - 9 jaar, was het hun eerste voetbaltraining. Na een kort openingswoordje werd iedereen in groepen verdeeld en onder begeleiding van onze jeugdtrainers Arco, Margriet en Remy werden in een uur tijd diverse oefenvormen afgewerkt zoals het doelvakschieten, dribbelen, tikkertje en natuurlijk het partijspel.

Het was mooi zoveel enthousiasme en spelvreugde te zien. Na afloop kreeg iedereen een rugtasje, beschikbaar gesteld door Sport 2000 Buitink, met inhoud uitgereikt.

We kijken terug op een zeer geslaagde voetbalmiddag en hebben veel kinderen hopelijk enthousiast gemaakt voor het voetbalspel. Ook geďnteresseerd uw kind te laten voetballen bij v.v. Activia? Bij ons voetballen veel kinderen die wonen op de Worp, Steenenkamer en Twello. Onze gezellige kantine en voetbalvelden zijn goed te bereiken en liggen op slechts 5 minuten fietsen van de Worp, Steenenkamer en de 2 nieuwbouwwijken “Achter ’t Holthuis” en “De Schaker”. Het is altijd mogelijk uw kind vrijblijvend een aantal keren mee te laten trainen.

Meer informatie vindt u op onze website www.vvactivia.nl of mail uw vraag naar ledenwerving@vvactivia.nl


14/04
Zeer geslaagde jeugdvoetbalmiddag

11/04
Nieuwe organisatie Sixday gezocht

02/04
Voetbalmiddag nieuwe jeugdleden - zaterdag 13 april

01/04
Ledenmutaties en verjaardagen

29/03
Clubinformatie toegevoegd op website

21/03
Nieuwsbericht van de consul

01/03
Foto's Dames 1 Online

01/03
Ledenmutaties en verjaardagen

14/02
TOTAL Club Voetbalactie - tanken en sparen voor Activia

13/02
Autopuzzelrit terug van weggeweestWELKOM BIJ VV ACTIVIA
Sportcomplex "De Schoapenweide"
Vermeersweg 12
7391 JK Twello
Tel.: 0571 - 271308TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club
meer inkomsten

ACTIVI(A)TEITEN
SAMENWERKING FYSIOTHERAPIE
Fysiotherapie de Worp
Bel voor een afspraak 0570-619980
of klik hier voor extra informatie.
ACTIVIA WEBSHOP