nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP DONDERDAG 14 FEBRUARI 2019

TOTAL Club Voetbalactie - tanken en sparen voor Activia

Eind vorig jaar is tankstation "De IJsselbrug" omgebouwd tot een TOTAL tankstation. TOTAL heeft een samenwerking met de KNVB / voetbalclubs en heeft het spaarprogramma "Total Club" waarmee je bij elke tankbeurt spaart voor cadeaus, uitjes of gratis brandstof voor jezelf.

Daarnaast kun je sparen voor je favoriete voetbalclub en aan het eind van het seizoen doneert TOTAL een bedrag in de clubkas. Voor elke getankte liter ontvangen wij één cent.

Hoe werkt het?
Haal een gratis Total Clubcard bij het tankstation of in de kantine van Activia. Gebruik deze kaart één keer bij een TOTAL tankstation en registreer deze daarna dan online en selecteer "Activia" als je favoriete voetbalclub.

In de kantine liggen tevens flyers met uitleg en aan rechterkant op onze website staat een widget met de tussenstand van het gespaarde bedrag. Klik op "Spaar mee. Meld je aan" en ook hier wordt uitgelegd hoe het werkt.

En uiteraard is de Total Clubcard toe te voegen in een app met al je andere klantkaarten zodat je deze altijd digitaal bij je hebt.

Nieuwsbericht van de consul

Foto's Dames 1 Online