nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP WOENSDAG 12 DECEMBER 2018

Recordaantal loten Grote Clubactie verkocht + trekkingsuitslag

Dit jaar hebben we een recordaantal loten voor de Grote Clubactie verkocht, maar liefst  1.107 loten. Iedereen die hier aan heeft meegeholpen; hartelijk dank!!

De meeste loten zijn verkocht door onze jeugd tijdens de huis-aan-huis actie. We hadden daaraan een verloting gekoppeld, de best verkopende teams per leeftijdscategorie konden een teamschotel winnen. De winnaars daarvan zijn; JO15-2 / JO13-1 / JO11-1 / JO9-1.

Daarnaast zouden de 3 verkopers met de meeste loten een individuele prijs winnen, dat zijn geworden; Mattijs Vader (38), Hero Oosterloo (33) en Yuri Poorterman (29), allen uit de JO13-1.

Aangezien we dit jaar een recordaantal loten hebben verkocht hebben we besloten ook 3 individuele prijzen te verloten onder alle verkopers, ongeacht het verkochte aantal. De winnaars hiervan zijn; Mike Stooter (JO13-2), Sil Duin (JO11-1) en Sam Groothedde  (JO10-1). Alle individuele prijzen, een eredivisie replicabal, zijn inmiddels uitgereikt.

Trekkingsuitslag

De trekkingsuitslag is sinds vandaag bekend, controleer of u een prijs gewonnen heeft via de link https://lotchecker.clubactie.nl Uw lotnummer(s) vindt u op uw bankafschrift. Op de door ons verkochte loten zijn in totaal 13 prijzen gevallen, vanwege de AVG weten wij ook niet wie dit zijn.

Heeft u een prijs gewonnen, dan wordt deze automatisch op uw bankrekening gestort of naar u toegestuurd. Behalve als uw prijs een Greetz waardebon of een fotoboek van Smartphoto, dan moet u deze verzilveren via bovenstaande link.

Nieuwsbericht van de consul

Foto's Dames 1 Online