nieuwsfoto

GEPUBLICEERD OP ZONDAG 22 OKTOBER 2017

Inloopspreekuur Fysiotherapie op dinsdagavond

Sinds vorig seizoen heeft Activia een prettige samenwerking met Fysiotherapie de Worp. Vanaf begin van vorig seizoen is er op de dinsdagavond een inloopspreekuur van 19.00-20.00 uur voor alle leden van de vereniging. Er was altijd een fysiotherapeut aanwezig.

Bij de evaluatie kwam naar voren dat hier niet altijd gebruik van werd gemaakt, de fysiotherapeut zat soms een uur te wachten of er iemand zou komen. Dit heeft ons doen besluiten om het vanaf dit seizoen anders in te richten.

In principe kan de fysiotherapeut op dinsdagavond aanwezig zijn, maar men moet zich voor maandagavond per telefoon, sms of app even melden. In overleg zal de fysiotherapeut op dinsdagavond dan bij de club aanwezig zijn.

De fysiotherapeut doet een kort onderzoek, beoordeelt je klacht en geeft een advies om bijvoorbeeld een afspraak te maken bij je huisarts of om een afspraak te maken bij fysiotherapie de Worp voor verdere behandeling. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor een behandeling of een massage voor/na de training.

Voor aanmelding beoordeling fysiotherapeut graag contact opnemen met Melanie van Waas tel.nr. 06-23934223

Fysiotherapie de Worp is gevestigd aan de Leliestraat 29 in Deventer

Lady's night bij Activia