Seizoensopening en Lopathon zaterdag 30 september

Morgen zal onze eerste seizoensopening worden georganiseerd met een dag die bol zal staan van allerlei leuke activi(a)teiten naast de Lopathon zoals:


Voetbaldarts, luchtkussens, stormbaan, containerduel, kratschieten en nog meer. Alle activiteiten zijn voor jong en oud.


Daarnaast worden er team- en individuele spelersfoto’s gemaakt, een DJ zal voor muzikale omlijsting zorgen en voor € 1,00 kunnen lootjes worden gekocht waarmee een gratis dag rijden in een Ford Mustang Cabrio kan worden gewonnen.


Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht!

Programma Lopathon:

Om 12.00 uur moeten alle deelnemers aanwezig zijn en hun sponsorlijst inleveren bij de begeleider van hun eigen team die voor iedere deelnemer een stempelkaart ontvangt waarop iedere ronde een stempel komt.

13.45 uur: de minipups, JO09 & JO11 – looptijd 15 minuten

14.15 uur: JO13 / JO15 / JO17 / JO19 – looptijd 30 minuten

15.00 uur: Vrouwen en alle seniorenteams - looptijd 45 minuten

De laatste ronde mag worden afgemaakt en is goed voor een extra stempel. Verdere instructie volgt morgen voor de deelnemers

De opbrengst van de Lopathon wordt besteed aan jeugdactiviteiten en trainingsmateriaal

Reden genoeg om morgen een kijkje te nemen op de Schoapenweide en er samen een gezellige dag van te maken. Moedig onze lopers massaal en ook last minute kunt u nog Activianen sponsoren voor een zo hoog mogelijke opbrengst.