GEPUBLICEERD OP MAANDAG 1 OKTOBER 2018

Helpende handen gezocht!

We hebben het als clubbestuur al enkele keren gemeld in jaarverslagen voor de ALV en op de nieuwjaarsreceptie bijvoorbeeld; maar het blijft nog altijd actueel. We hebben hulp nodig!

Alle spelers en ouders van spelers vinden het heel normaal om in een schone kantine te komen en naar een schoongemaakt toilet te gaan. Wat misschien niet iedereen zich realiseert is dat dit niet vanzelfsprekend is. Deze schoonmaak wordt gedaan door vrijwilligers en dit is nog maar een klein clubje mensen. Deze groep heeft dringend uitbreiding nodig. Wie heeft er op de maandagmorgen of avond een uurtje of twee over om de vaste mensen die er altijd zijn te ondersteunen. Als de groep wat groter wordt dan ben je misschien maar eens in de 6 weken of zo aan de beurt. Overigens is ook de woensdag mogelijk als dit beter uit komt.
Voor meer informatie of enthousiaste aanmelding kunt u contact opnemen met Bianca de Wilde (aka Van Bussel) via yankie52@hotmail.com of 06-13171202. Of spreek haar bij de club; ze is er vaak genoeg!

TOTAL Club Voetbalactie - tanken en sparen voor Activia

Autopuzzelrit terug van weggeweest