Kledingplan

Sinds het seizoen 2016-2017 heeft v.v. Activia een kledingplan waarbij ieder spelend lid een compleet tenue (shirt, broek, kousen, trui en voetbaltas/-rugzak) uitgereikt krijgt. Via het kledingfonds worden de tenues aangeschaft per team/elftal, al dan niet voorzien van een sponsornaam. In principe voor 3 jaar, maar de kledingcommissie kan besluiten de tenues voor een langere periode te gebruiken als de staat van de tenues dat toe laat.

Op deze wijze wil v.v. Activia er voor zorgen dat ieder lid, van F-pupil tot eerste elftalspeler, elk seizoen wordt voorzien van een uniform tenue. De kleding blijft eigendom van v.v. Activia en wordt aan het begin van het seizoen uitgegeven aan de individuele speler of ouder(s) bij jeugdleden. Aan het eind van het seizoen worden alle tenues weer ingenomen. De jaarlijkse vergoeding voor het kledingfonds wordt in de vorm van een toeslag op de contributie bij competitie spelende leden geïnd.